hybride

Hybride zekerheidscontrole

De Hybride Zekerheid Controle is een controle van de hybride technologie in uw auto. De dealer controleert de hybridetechnologie standaard tijdens elke onderhoudsbeurt bij de onderhoudspakketten Standaard en Compleet. Bij het onderhoudspakket Budget is de Hybride Zekerheid Controle additioneel aan te schaffen voor nooit meer dan € 39,95 in combinatie met onderhoud.

Voordelen Hybride Zekerheid Controle:

U ontvangt een overdraagbaar certificaat

Extra zekerheid op uw hybride batterijpakket

Zorgeloos blijven rijden tijdens de dekkingsperiode

Dekking op uw hybride batterijpakket
Na het doorlopen van de controle ontvangt u een overdraagbaar certificaat. Met dit certificaat heeft u een jaar lang of maximaal 15.000 kilometer recht op kosteloos herstel van het hybride batterijpakket bij een defect. Zelfs als het hybride batterijpakket geheel moet worden vervangen, lost de Toyota dealer dit kosteloos voor u op.

Wanneer de Toyota hybride laten controleren?
Alle onderdelen van het hybride systeem zijn bij Toyota standaard voorzien van een fabrieksgarantie van 5 jaar of 100.000 km. Wij adviseren u om voor een onderhoudsbeurt te kiezen voor de onderhoudspakketten Standaard of Compleet, daarbij wordt de hybride technologie van uw Toyota meteen gecontroleerd met een Hybride Zekerheid Controle. Indien u uw Toyota laat onderhouden volgens het onderhoudsvoorschrift geniet uw Toyota tot 15 jaar zekerheid op het hybridebatterijpakket.

Kiest u voor het onderhoudspakket ‘Budget’ ?
Dan zit de Hybride Zekerheid Controle niet standaard in het onderhoud. Wilt u toch de extra zekerheid van een goed werkend hybride systeem? Dan kunt u de Hybride Zekerheid Controle additioneel laten uitvoeren voor € 39,95. Ook los uit te voeren voor niet meer dan € 69,95, vraag naar de mogelijkheden bij uw Toyota dealer.

Geïnteresseerd in de Hybride Zekerheid Controle? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

 

hybride.jpeg