Steenmarter auto Autobedrijf Pijpker

Steenmarter bestrijding

Autobedrijf Pijpker heeft dé oplossing om steenmarters rond uw auto te verjagen, ongeacht het automerk. Wij installeren een  klein apparaatje onder uw motorkap. Deze werkt op dezelfde manier als schrikdraad om een weiland, daarnaast zendt deze  een pieptoon uit op een frequentie die voor mensen niet hoorbaar is, maar de steenmarter diervriendelijk op afstand houdt. Het is dus een preventieve oplossing om schade in het vervolg te voorkomen. Kies voor Autobedrijf Pijpker om je auto duurzaam en diervriendelijk te beschermen tegen steenmarters. 

Marters verjagen: de oplossing 
Over het algemeen is het verjagen van steenmarters niet zo makkelijk, omdat een steenmarter een beschermde diersoort is. Er zijn meerdere manieren om ze te verjagen, maar dit zijn allemaal tijdelijke oplossingen. Bij Autobedrijf Pijpker is er wel een definitieve oplossing. Wij hebben al meer dan honderd klanten die wij definitief van de steenmarter hebben verlost.

Gevolgen van schade door steenmarters
De schade die een steenmarter kan aanbrengen is niet gering:

  • Doorgeknaagde elektriciteitskabels zorgen voor storingen (o.a. niet meer starten)
  • Ook kan hierdoor kortsluiting ontstaan
  • Aangevreten brandstofleiding kunnen brand veroorzaken
  • Leidingen van koelvloeistof kunnen doorgeknaagd worden

De gevolgen hiervan kunnen groot zijn, denk aan een ongeluk door niet goed kunnen remmen of een oververhitte motor door te weinig koelvloeistof. Bij kortsluiting kan er zelfs brand in de auto ontstaan. De kosten lopen natuurlijk hoog op als je dergelijke problemen met je auto krijgt.

Wilt u ook steenmarters uit uw auto verjagen? U kunt hier klikken om rechtstreeks in onze online planner uw afspraak te maken.