Het team autobedrijf van Autobedrijf Pijpker

Over ons

Sinds 1983 is Autobedrijf Pijpker de officiële Toyota erkend reparateur nabij Groningen. Wij zijn een echte dorpsgarage in Noordhorn, tien minuutjes rijden van Groningen. We hebben een uitgebreide werkplaats waarin we u kunnen helpen met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Daarnaast hebben we ook een mooie showroom. U kunt dus bij ons terecht voor autoservices en Toyota auto's. 

Uw autodealer, ook voor onderhoud of reparatie aan uw auto
In onze showroom vindt u de nieuwste Toyota modellen maar we bieden ook mooie occasions. Online kunt u een deel van ons aanbod bekijken. Of u kunt vrijblijvend langskomen in onze showroom en de auto's eens rustig bekijken. We werken al jaren als Toyota reparateur en zijn erg enthousiast over de nieuwste modellen zoals AYGO, Yaris, Auris of Prius. Hier vertellen we u dan ook graag over. 

Al 35 jaar Toyota specialist in Groningen
We zijn erg enthousiast over Toyota maar staan met elk automerk voor u klaar. Reparaties aan Toyota's maar ook aan andere merken hebben onze monteurs snel geregeld. We hechten veel waarde aan het bieden van persoonlijke service. Wij willen dat het bezoek aan ons autobedrijf voor u zo makkelijk mogelijk is. We hebben daarom ook een app (iOS & Android) ontwikkeld voor onze klanten wat hulp bij pech, het maken van afspraken en nog veel meer super makkelijk maakt.

Bij autoschade staan wij voor u klaar
Voor autoschade reparaties kunt u zeker op ons rekenen. Ook voor andere automerken dan Toyota. Wanneer u voor autoschade de auto wat langer bij ons achterlaat is er de mogelijkheid voor vervangend vervoer. Want wij snappen dat u niet zonder auto kunt. Wij kunnen zelf ook niet zonder auto's!

Sinds 1983 zijn auto's onze passie en we helpen u dan ook graag met al uw onderhoud, reparaties of onderdelen .