Schade & glasherstel

Heeft u schade aan uw Toyota? Of een sterretje in uw voorruit? Uw Toyota dealer is ook hiervoor het vertrouwde aanspreekpunt. Bij uw Toyota dealer bent u ervan verzekerd dat uw schade nauwkeurig én met originele onderdelen wordt hersteld. Om onze kwaliteit te ondersteunen ontvangt u een Toyota Merkgarantiebewijs. Uw auto is bij ons in goede handen.

 

Voordelen schadeherstel Toyota:

Deskundig schade- en glasherstel

Reparatie met originele Toyota onderdelen

Taxatie van schade door Toyota dealer

Passend vervoer indien noodzakelijk

Ruitsterretje wordt gerepareerd terwijl u wacht

 

Toyota Schade Service: een compleet pakket

Wilt u geen geregel en rompslomp als u schade aan uw Toyota heeft? De Toyota dealer neemt u graag alle zorgen uit handen. Naast het schadeherstel wordt ook de taxatie van de schade door uw Toyota dealer verzorgd. En indien nodig krijgt u ook passend vervangend vervoer aangeboden.

 

Ruitschade en de veiligheid van uw Toyota

U staat er wellicht niet bij stil, maar de ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw Toyota. Ze zijn vaak voorzien van geïntegreerde antennes, verwarmingsdraden of regensensoren. Maar dat niet alleen, ze vormen ook een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadiging kan dus de veiligheid van uw Toyota verminderen.

 

Toyota Glasservice: snel voor elkaar

Heeft u een beschadigde voorruit door een steentje? Uw Toyota dealer voorkomt erger en repareert of vervangt uw autoruit vakkundig. Uw dealer gebruikt altijd originele fabrieksruiten en reparatiematerialen. Als u de ruitschade bij uw Toyota dealer laat repareren, behoudt u uw fabrieksgarantie. En wanneer uw verzekering eigen risico berekent, komt uw dealer u bovendien tegemoet in deze kosten. Een sterretje wordt gerepareerd terwijl u wacht. Ook het vervangen van uw ruit duurt niet lang omdat uw Toyota dealer de meeste ruiten snel beschikbaar heeft.

 

Toyota Smart Repair: snel, vakkundig en voordelig

Hoe zuinig u ook op uw Toyota bent, er ontstaan altijd kleine beschadigingen. Schades die klein maar vaak kostbaar zijn. Toyota Smart Repair is speciaal ontwikkeld om dergelijke kleine schades snel, vakkundig en voordelig te herstellen.

 

Toyota Smart Repair bevat het herstellen van beschadigingen aan:

De voorruit

Kunststof buitendelen, zoals bumpers, zijspiegels en (deur)beschermstrips

Interieurdelen, zoals sierpanelen

Stoelbekleding

Lederen onderdelen

De carrosserie